27 mei 2012

Through the grinder

Begin mei was een drukke periode met lange werkdagen. Een prima moment voor een niet al te ingewikkeld moordmysterie. Het werd Through the grinder van Cleo Coyle, deel twee van de coffeehouse mysteries. Deel 1 las ik al eerder met plezier. En zo ook dit deel. Spannend, beetje voorspelbaar, hoewel ik er toch weer naast zat qua moordenaar.

Het verhaal: een aantal personen dat bij Clares koffiehuis Village Blend lijkt eens zelfmoord te plegen. Maar is het niet toch moord? Rechercheur Quinn denkt van wel. Ondertussen beweegt Clare zich op het liefdespad. Het lijkt er eerst op dat ze dat doet eventuele adres van haar dochter te screenen, maar natturlijk wordt ze zelf verliefd. En zoals dat hoort, natuurlijk op de potentiƫle moordenaar.

Dit blijft wat mij betreft een leuke serie en de volgende twee delen heb ik al liggen. Het wordt een drukke zo er, dus wie weet binnenkort tijd voor het volgende deel.

Achterin star nog een verrassend recept met steak die is gemarineerd in koffie. Klinkt spannend, dus ook dat moet eens geprobeerd worden.

Geen opmerkingen: