03 november 2013

Vluchtgedrag

Veel gelezen heb ik de afgelopen wel, maar bloggen gaat het hele jaar al wat moeizaam. Resultaat: een achterstand van een boek of 6. Eens kijken of het me lukt om dit de komende weken weg te werken. Dan wordt meteen duidelijk dat ik m'n uitdaging van 10 boeken voor "Ik lees Nederlands" al heb gehaald. Stiekem speel ik zelfs met het idee om te gaan voor 15. Maar gezien mijn agenda de komende weken, wellicht niet realistisch.

Boek nummer 8 is Vluchtgedrag van Loes den Hollander. Toen ik ooit in een beschrijving over dit boek las dat de hoofdpersoon zwanger is, zonder te weten dat de seks heeft gehad, was ik ge├»ntrigeerd. 

En ongeveer de eerste helft, misschien iets meer, vond ik het boek ook intrigerend. Daarna werd het verhaal wel steeds onwaarschijnlijker en dat een situatie gevaarlijk zou worden lag er soms wel iets te dik bovenop. Hoofdrolspelers zouden dat zelf toch ook door moeten hebben?

Was me meteen weer duidelijk dat het genre Literaire thriller lang niet altijd voor me weg is gelegd.
Dit is het 8e boek dat ik las voor "Ik lees Nederlands!

1 opmerking:

Koen zei

Ik volg je blog nog steeds, al had ik het prive even druk ;-) Mijn blog was ook uit de lucht, maar is nieuw leven in geblazen op http://casakoen.wordpress.com/. De hidige link naar mijn blog werkt niet meer. Mijn blog is nog niet af, dus links naar andere blogs volgen nog, moet nog veel uitvogelen ;-) Maar ik laat weer van mij horen