16 januari 2013

Ik lees Nederlands!

 
Hoewel ik me had voorgenomen met dit jaar aan geen enkele verplichting wat lezen betreft te wagen, vind ik Ik lees Nederlands te leuk. Afgelopen jaar deed ik al mee aan A month of Dutch literature van Iris en waarom zou ik niet het hele jaar af en toe een Nederlands boek lezen? Tot nu toe heeft het me niet teleur gesteld.

Omdat ik me toch rustig wil houden, houd ik het haalbaar en kies voor niveau Stroopwafel, 10 boeken zou  me wel moeten lukken. Wat ik in ieder geval van plan ben om te lezen:
* Frans Pointl - De kip die over de soep vloog
* Rascha Peper - Vingers van marsepein

* Frank Westerman - Ararat
* A den Doolaard - De grote verwildering

 En verder zie ik wel wat ik uit m'n kast trek :)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Succes met de uitdaging, leuk dat je ook meedoet. Tien boeken moet lukken! Ik heb een paar boeken van Rascha Peper gelezen, die bevielen goed. Hopelijk is deze ook weer erg goed.

Van A. Den Doolaard heb ik lang geleden wel eens wat gelezen. Ook een goede schrijver. De anderen ken ik niet, dus hoop ik via jouw recensies met ze kennis te maken!

Veel plezier met het lezen.

Koen zei

Ik ben niet zo van de uitdagingen en gelukkig zitten de Nederlandse boeken al in mijn leessysteem. De Kip van Pointl heb ik onlangs nog gelezen, dat vond ik een prima boek. Succes met de uitdaging in ieder geval!